sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Matka alkakoon

Huonosti nukutun yön jälkeen treffit Helsinki-Vantaan lehtokentällä klo. 05.00 ja matka kohti seikkailua voi alkaa.

Lento Helsinki - Amsterdam
Lento perussettiä. Amsterdamissa meinasi tulla kiire kun kävelymatka portilta portille oli tosi pitkä. Luulimme että 1,5h riittäisi hyvin, muuta passijono oli pahasti ruuhkautunut ja siinä kesti kauan. Eli päästyämme reippain askelin lähtöportille saimme suoraan siirtyä jonoon ja koneeseen.

Lento Amsterdam - Kilimanjaro
Koneeseen päästyämme harmittelimme ettei varattu varauloskäynnin tai wc-alueen vierestä istumapaikkoja, sillä siinä olisi ollut luxus tilat, vaikkakin normaalit istuin tilat koneessa oli tilavat ja mukavat. Koneessa aika kului yllättävän hyvin katsellen omalta näytöltä juuri julkaistuja leffoja ja nauttien KLM:n ilmaisista tarjoiluista.

Lentokentällä
Ensimmäinen kontakti afrikkalaiseen kulttuuriin oli viisumin hankkiminen. Odotustila oli todella kuuma ja jonot pitkät. Ensin jonotimme viisumijonossa ja sen jälkeen siirryimme toiseen jonoon jossa viisumit ja passit tarkastettiin sekä meistä otettiin kuva ja sormenjäljet. Haimme matkalaukut ja siirryimme ulos, missä meitä oli vastassa Clever ja aloitimme matkan sysimustassa Afrikan yössä kohteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti